Pellini Espresso Bar Vivace 1 Kg zrnková káva

399 Kč 356,25 Kč bez DPH
✓ Skladem
Můžeme doručit do:
22.11.2024

 Nástupce dnes již legendární kávy Pellini Classico je směs Espresso Bar Vivace. Tmavě pražená zrna v poměru 80:20 ve prospěch druhu Arabika, zaručuje silné tělo a vyváženou hořkosladkou chut bez náznaku kyselosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Základ receptury této směsi vychází ze svého úspěšného předchůdce, nicméně mistr pražič zde použil o třídu kvalitnější druhy zrna Jihoamerických káv Arabica. Pro všechny druhy káv Pellini stejně tak i pro druh Vivace je příznačné pomalé pražení, při kterém jsou zrna stejnoměrně propražena do tmavého stupně díky čemuž káva získá výraznou a silnou chuť.

Poměr zrn je 80% Arabika a 20% Robusta. Káva je vhodná do automatů a k přípravě kávo-mléčných specialit. Káva Pellini Vivace je velmi dobrá pro kávové automaty, perfektní pro espresso, cappuccino nebo latte macchiato. Výsledné espresso má specifickou a vyváženou chuť bez známek kyselosti, s bohatou a hustou cremou a jemně kořeněným aroma.

Vhodný výběr zrn a pomalé pražení umožňuje pít kávu bez známek kyselosti. Káva má mírnou příjemnou chuť a intenzitu. S kávou Pellini Espresso Bar n°82 Vivace zažijete nezapomenutelné chvíle potěšení smyslů ať už v kanceláři, doma nebo restauraci.

Pellini S.p.A.založená roku 1922 se vždy prezentuje maximální snahou o kvalitu. Přesná a cílená vůle, která inspirovala každé rozhodnutí firmy, se projevila ve všech jejich aktivitách týkajících se vývoje, dohody o spolupráci po celém světě a kvality produktů. Úplná kvalita znamená neustálý průzkum spokojenosti zákazníka. Neustále pokračující úsilí a nasazení firmy Pellini bylo uznáno nejen úspěchy na trhu, ale i odborníky. Káva Pellini je jednou z mála italských káv s certifikací KOSHER na všechny své produkty.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pellini
Záruka: 2 roky
Káva: Zrnková
Druh: Směs Arabiky a Robusty
Balení: 1 Kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: