Monbana Trésor de Chocolat 1000g
Detailní popis produktu
Lahodná francouzká tmavá krémová čokoláda s jemným nádechem vanilky je vyrobena podle tradiční receptury s podílem 33% kakaa.
Vynikající nápoj pro milovníky čokolády. Rozpustná pouze v mléce. Výhodou tohoto kilového balení je, že si každý připraví svůj oblíbený šálek čokolády tak hustý, jak má nejraději, od husté pudingové konzistence až k mléčnému kakau.
Návod k přípravě:
Do šálku o objemu cca 150ml nasypte požadované množství čokolády (obvykle na hustší nápoj tři vrchovaté čajové lžičky), zalijte horkým mlékem a důkladně promíchejte (nejlépe metličkou). Následně je nutné mléko dohřát do bodu varu, aby došlo k požadovanému zhoustnutí – obvykle parní tryskou na kávovaru.
Pokud nemáte kávovar je dobré dát nápoj ještě na pár minut dohřát na plotnu a za stálého míchání nechat zhoustnout. Následně dle chuti ozdobte šlehačkou (nejlépe domácí) a posypte kakaem nebo strouhanou čokoládou. Chuť čokolády je intenzivní, nahořklá a velmi lahodná..
V roce 1934 byla založena společnost Monbana zprvu jen jako továrna na zpracování kakaového másla díky rychlému vývoji a novým technologiím se z kakaového másla stává kakaový prášek a později se rozbíhá celá výrobní linka, která se rychle stává nejexkluzivnější v celé Paříži. V roce 1978 byla vyrobena první tabulková čokoláda této značky. V roce 2001 se díky generálnímu řediteli Yves Guattari dostává značka Monbana po podvědomí celosvětového trhu s cukrovinkami, kde je bezpochyby dodnes.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.