Blog, Strana 2
Vědci z výzkumných laboratoří firmy Nestle úspěšně dokončili vývoj práškové kávy v roce 1937. Tato káva byla roku 1938 uvedena na trh pod značkou Nescafé. Během 2. světové války se stala tak oblíbenou...
Nově vylepšené filtry značky BRITA na vodovodní kohoutek nabízejí efektivnější filtraci vody než doposud. Navíc je můžete snadno a rychle namontovat díky 5 různým nástavcům k téměř jakékoli vodovodní ...
Malá rodinná pražírna se nachází na jižním cípu krásného jezera Lago d’Iseo (rozhodně stojí za návštěvu), mezi městy Bergamo a Brescia. Káva zde začal pražit Gino Uberti se svým synem Paolem někdy kol...
Prosecco DOC - (Denominazione di Orgine Controllata) Prosecco s tímto označením má kontrolovaný původ, dobu zrání, hektarový výnos, technologii zpracování a kvalitu. Existuje jich více než 500 druhů,...
Dnes jsme si uvařili kávový sirup a okamžitě jsme se do něj zbláznili. A to hlavně proto, že díky němu, můžeme zkoušet kávovou chuť přidávat tam, kam se zdánlivě nehodí. Protože jsme dnes měli ...
Je to jednoduché a rychlé, zvládnete to i v kanceláři! V kávovaru připravte kávu La Borsa Dolce Crema ve velikosti 30 ml - espresso Přidejte kávou lžičku třtinového cukru nebo jiného sladidla Důk...
Všechny prostředky mají svůj logický důvod proč je důležité je používat. Přinášíme Vám x důvodů, proč by jste měli používat odvápňovací prostředek pro Váš kávovar. 1. Prodloužení životnosti kávovaru ...